For familier

Føler du dig som en levende USB nøgle der gemmer og sørger for at alt hvad familien skal huske igennem en uge faktisk bliver husket? Børnefødselsdage, lektier, bringe og hente børn, gymnastik tasker, hurtig aftensmad, fodboldkampe, indkøb… En ganske almindelig hverdag hos en ganske almindelig dansk familie.

Tro mig, jeg har ingen hurtige og nemme løsninger på et travlt og til tider kaotisk familieliv til dig. Det har jeg heller ingen intentioner om at overbevise dig om. Men en Ugeplan kan gøre det hele lidt mere overskueligt for dig og din familie. Ugeplanen er en praktisk løsning, hvor det æstetiske, det personlige og den gode kvalitet er ivaretaget.

Ugeplanen er en klassisk plexiglastavle, taget et skridt videre, her kan man selv nemt designe layoutet. Man udvikler ganske enkelt sit helt eget individuelle design, vælger størrelse, farve, skrifttype og antal kolonner, den kan opdeles med ugedage eller måneds oversigt, man kan indsætte fotos, tekst, logo – der er uendelig mange muligheder for at skabe lige præcis den ugeplan, der passer bedst til dine behov og din personlige stil.

Mange hænger Ugeplanen ved spisebordet, og det bliver en fast rutine lige at kaste et blik på dagens aktiviteter om morgenen. Hvem skal have gymnastiktøj med, og er der aftaler der skal huskes? Hvad skal vi spise i aften? Ugeplanen bliver en reminder på, hvad der skal ske i løbet af dagen, og er hyggeligt at samles om, når man planlægger næste uges aktiviteter og menuer.

Jeg håber at jeg kan være med til at skabe tid til det der betyder noget for dig og din familie.

Smil fra Anne :)

Gå til shop og lav din egen personlige Ugeplan Til Shop