For børnehaver

I en børnehave, vuggestue eller en SFO er der mange børn og ansatte. Det er vigtigt at den rigtige information bliver givet til de rigtige og på den rigtige måde. I en travl hverdag er der ikke altid mulighed for verbal kommunikation. Det kan være frustrerende og uoverskueligt både for forældre og pædagogerne når kommunikationen svigter. Derfor er det vigtig at skriftlige beskeder kan gives på en oversigtlig og ordentlig måde.

Ugeplan.dk kan hjælpe på en praktisk og elegant måde. Vi tilbyder tavler i plexiglas til børnehaver (og andre institutioner) der har behov for at sikre non verbal kommunikation som et supplement til den mundtlige kommunikation.

Særlige ønsker eller behov?
Hvis der er særlige ønsker eller behov knyttet til din børnehave der kræver en unik tavle kan jeg hjælpe med at udarbejde dette. Send mig en mail på kontakt@ugeplan.dk.

Smil fra Anne :)

 

Standardtavler
Vi tilbyder 4 standardtavler. Disse laver vi med børnehavens navn og tilpasser antal kolonner efter hvor mange børn der er. I kan selv vælge størrelse, billede, skrifttype og farver på tavlen.

Ugeplan til garderoben
Hvert enkelt barn har sin egen kolonne på tavlen, hvor pædagogerne kan skrive personlige dag til dag beskeder til forældrene og ligeledes kan forældrene skrive beskeder til pædagogerne.

2. Fremmødetavle
Hvem er kommet og hvem er gået hjem? Tavlen giver en struktureret oversigt over hvem der er tilstede i børnehaven.

3. Tavle for de ansatte
En tavle til personalerummet der holder orden på hvornår de forskellige er på arbejde, hvad der sker i løbet af ugen og hvilke opgaver der er.

4. Ugens menu
Information både til pædagoger og forældre om hvad der serveres af mad ugen igennem.

 
Lad dig inspirere - se hvad nogle af vores 
kunder har lavet i vores galleri!Til Galleri